Agenda de Febrero 2019

Agenda de Febrero 2019

  • Posted by ideograma
  • On 30 enero, 2019
  • 0 Comments

Dilluns, 11 de febrer, a les 17h
Jornada: EXPLICAR LA CIÈNCIA

Dins la programació de la Biennal Ciutat i Ciència, impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, ideograma organitza dues taules rodones a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona per reflexionar sobre com es comunica actualment la ciència a la ciutadania, quines són les limitacions i quins els possibles llenguatges i canals a explorar. Participen persones expertes en l’àmbit de l’acadèmia, la investigació o la comunicació, així com reconeguts youtubers que compartiran els seus punts de vista. (Assistència gratuïta)

0 Comments

Leave Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *